Slide 1

Mekon

Hitra in kvalitetna postavitev jeklenih montažnih hal različnih dimenzij in gabaritov pod strokovnim nadzorom

Example Frame

Jeklene konstrukcije: reference

Sončna elektrarna Gorenc

Na poslovni stavbi podjetja Gorenc d.o.o. smo v treh delih dobavili in postavili podkonstrukcijo za sončno elektrarno zmogljivosti 200 kW.

Jekleni objekt za zaščito lesa z integrirano sončno elektrarno

Objekt je zgrajen kot velik nadstrešek, katerega streha je sestavljena iz PV modulov in služi kot proizvodnja električne energije, po drugi strani pa služi objekt kot skladišče lesa. Konstrukcijo sestavljajo stebri iz vročevaljanih kvadratnih cevi, palični nosilci sestavljeni iz tankostenskih profilov pa povezujejo ostrešje na katero so pritrjeni PV moduli.

Jeklena montažna hala - kotlovnica Semič

Pri tem projektu smo kot podizvajalec podjetja Zarja Kovis d.o.o., Kamnik, nastopili kot projektant in izvajalec. V samem začetku smo izdelali projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja, kasneje pa postavili jekleno konstrukcijo, zmontirali fasado, oblekli notranost kotlovnice z mavčno-kartonastimi ploščami, izolirali fasado, pokrili streho, zmontirali žlebove in obrobe.

Hala BSH Nazarje

Projekt skladiščna Hala BSH je bil od samega začetka predviden da se mora celoten objekt hitro zgdaditi in spraviti v uporabo. Izbrani smo bili zaradi hitrega roka postavitve jeklene konstrukcije in ugodne cene. Celotno konstrukcijo smo dobavili in postavili v 40 dneh. Objekt je tlorisnih dimenzij 24×40 m., kapne višine 6 m. in slemenske višine 8 m.

Dobrodošli na spletni strani podjetja Mekon d.o.o.

Več o našem podjetju

Slovensko podjetje Mekon, d. o. o., Ljubljana se je leta 2011 uspešno vključilo v gradnjo industrijskih objektov iz tankostenskih profilov, ki se je tudi v Sloveniji razmeroma močno uveljavila.
Ti objekti […]

+(386) 40 467 966
mekon.gasper@siol.net
Planinska cesta 2, 1231 Ljubljana, Slovenija